martonnap

Márton napi újborvacsora Gere Attilával a Mandulában

Szeretettel publikáljuk az idei 2015-ös Márton napi borvacsoránk menüjét. Villányi libafalatok: Füstölt libamell, Liba rilette Kacsamáj pástétom must redukcióval és marinált hagymával, szőlőmagos brióssal Gesztenye cappuccino libatepertős grillázzsal, almával Őszi tekercs tökkel és libazúzával, csípős szilvamártással Libacomb és libahurka párolt radicchióval, céklával és édesburgonyával Lúdláb desszert 2015 Egész novemberben liba-kacsa klasszikusok napi ajánlatban: Liba vincellér […]

elojegyzeshez

Kopar Cuvée 2012 – Előjegyzés

Kopár Cuvée 2012 – Előjegyzés Szeretettel adunk hírt arról, hogy megkezdtük a Kopar Cuvée új, 2012-es évjáratának előjegyzését. A kedvezményes áron történő előjegyzési időszak 2015. szeptember 15-től,  október 15-ig tart. A BOROKAT 2016. ÁPRILISÁBAN SZÁLLÍTJUK. A GERE Pincészet emblematikus zászlós bora előjegyezhető -       közvetlenül a pincészetnél (pinceszet@gere.hu) -       egyszerűen, gyorsan a webáruházban, -       valamint kereskedő […]

b2cdbc119edf176cff565ac3cc45838642f01bef5e2ea6e89b6549e67fc0a3dd

Szüret 2015

A Portugieser fajtával megkezdtük a vörös szőlők szüretét az immár hivatalosan is BIO GERE birtokon. Eddig minden csodaszép, bizakodunk, hogy egy igazán remek évjárat kerül majd be a pincébe. Kövesse az eseményeket közösségi oldalunkon.   Kapcsolódó videó itt!  

szimp

OXIDATÍV STRESSZ – Diagnózis és terápia

Szimpózium a szabadgyök kutatás legújabb eredményeiről   A Magyar Szabadgyökkutató Társaság 2015. március 7.-én sikeres továbbképző Szimpóziumot rendezett Gere Attila Pincészete támogatásával, a PTE Általános Orvosi Karán, OXIDATIV STRESSZ: Diagnózis és  Terápia címmel. A téma iránti nagy érdeklődést mutatta, hogy több mint 80-an regisztráltak a szimpóziumra elsősorban gyógyszerészek, szakorvosok, szakasszisztensek és PhD hallgatók. Az elhangzott […]

jazzfellepok

IV. GERE Jazz Fesztivál

IV. GERE Jazz Fesztivál – Öröm, Zene, Nyár… 2015. június 12-13. Villány, GERE birtok 2015. nyarán immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre a GERE Jazz-Fesztivál, amely mára teljesen eggyé vált a GERE-borok, a különleges ételek és az igényes jazz-zene villányi randevújával. A vendégeit minden esztendőben új ötletekkel köszöntő rendezvény szervezői, Pauli Zoltán és Illés Tamás idén […]

16.Gourmet Festival 2015

Gourmet Fesztivál – Sylt

A 38 km hosszú, helyenként csupán 320 méter széles és alig 100 km² alapterületével Sylt a legnagyobb Északi-Fríz-sziget. Jaguárok, Mercedesek és BMW-k uralják a képet. A német társadalom krémje, tehetös elitje – akinek csak neve és rangja van, politikusok, promik, müvészek, müsorvezetök vagy vállalkozók, szépek és  gazdagok – ide járnak kikapcsolódni. Nem csoda: több mint […]

Kossuth-díjasok - Mécs Károly

Újborünnep 2014 – Bor és Irodalom a Mandulában

Időpont: novenber 15., valamint november 22. Bor és Irodalom! Sajnálom azokat az embereket, akik nem isznak. Reggel, mikor felébrednek, már éppolyan jól érzik magukat, mint egész nap. Soha nem érzik magukat jobban. Frank Sinatra Az elmúlt év sikerén felbuzdulva az idei esztendőben is a “Bor és Irodalom” témát választottuk az újborok köszöntése alkalmából. A 2 […]

attila-zoliszines

Újbor vacsora Gere Attilával a MANDULÁBAN!

Szeretettel invitáljuk az érdeklődőket november 8-án, 19-órától borestünkre, ahol a GERE Pincészet, a Csillagvölgy Pincészet, valamint a Gere&Weninger Pincészet aktuális újboraira komponált, liba-kacsa témájú gourmet menüsorral várjuk az gasztronómia lelkes rajongóit. Asztalfoglalás itt. (Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy november 8-, 15-, valamint 22-én kizárólag az Márton-napi degusztációs menü foglalható éttermünkben.)   Libadegusztáció 2014   Amuse-bouche […]

borudvarhoz

Vörösborfesztivál 2014 – GERE Gasztro-, Bor Udvar

Időpont: 2014. október 2-4. Helyszín: CROCUS Gere Bor Hotel & Resort, Villány, Diófás tér 4-12. Immár hagyományos módon, idén is szeretettel invitáljuk a GERE borok és a gasztronómia lelkes rajongóit borudvarunkba a Villányi Borvidék egyik legnagyobb ünnepén a Vörösborfesztiválon. Az idei programok is a minőségi bor- minőségi élő zene, és a különleges vidéki gasztronómia találkozásának […]

gerehernyak

HERNYÁK-GERE gourmet borvacsora a Mandulában

Időpont: 2014. április 19, 20:00 Legyen részese Ön is ennek az igazán különleges borvacsorának, mely a villányi Mandula Étterem és Bor-Bár „Fehérbor-Ászok Villányban” rendezvénysorozatának soron következő mérföldköve. A Gere és a Hernyák család hosszú évek óta ápol szakmai és baráti kapcsolatot egymással. Ezúttal az új generáció főszereplésével Gere Andrea és Pauli Zoltán házigazdák, valamint Hernyák […]