attila-zoliszines

Újbor vacsora Gere Attilával a MANDULÁBAN!

Szeretettel invitáljuk az érdeklődőket november 8-án, 19-órától borestünkre, ahol a GERE Pincészet, a Csillagvölgy Pincészet, valamint a Gere&Weninger Pincészet aktuális újboraira komponált, liba-kacsa témájú gourmet menüsorral várjuk az gasztronómia lelkes rajongóit. Asztalfoglalás itt. (Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy november 8-, 15-, valamint 22-én kizárólag az Márton-napi degusztációs menü foglalható éttermünkben.)   Libadegusztáció 2014   Amuse-bouche […]

borudvarhoz

Vörösborfesztivál 2014 – GERE Gasztro-, Bor Udvar

Időpont: 2014. október 2-4. Helyszín: CROCUS Gere Bor Hotel & Resort, Villány, Diófás tér 4-12. Immár hagyományos módon, idén is szeretettel invitáljuk a GERE borok és a gasztronómia lelkes rajongóit borudvarunkba a Villányi Borvidék egyik legnagyobb ünnepén a Vörösborfesztiválon. Az idei programok is a minőségi bor- minőségi élő zene, és a különleges vidéki gasztronómia találkozásának […]

gerehernyak

HERNYÁK-GERE gourmet borvacsora a Mandulában

Időpont: 2014. április 19, 20:00 Legyen részese Ön is ennek az igazán különleges borvacsorának, mely a villányi Mandula Étterem és Bor-Bár „Fehérbor-Ászok Villányban” rendezvénysorozatának soron következő mérföldköve. A Gere és a Hernyák család hosszú évek óta ápol szakmai és baráti kapcsolatot egymással. Ezúttal az új generáció főszereplésével Gere Andrea és Pauli Zoltán házigazdák, valamint Hernyák […]

jazz2

III. GERE Jazz Fesztivál – A nagy időutazás…

Utazás térben, időben, zenében … 2014 nyarán immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a GERE Jazz-Fesztivál, amely mára teljesen eggyé vált a GERE-borok, a különleges ételek és az igényes jazz-zene villányi randevújával. A vendégeit minden esztendőben új ötletekkel köszöntő rendezvény szervezői, Pauli Zoltán és Illés Tamás idén egy igazán egyedi élmény megteremtését tűzték ki célul: térben, […]

solus-vs-petrus-sokadszor

SOLUS vs PETRUS sokadszor…

Ismét egy igen komoly Merlot vakteszt volt, melyen több nemzetközi nagyágyú mellett két legendás bor a 2001-es Masseto (ez volt annó a 100-pontos bor a Wine Spectator magazinban) és az 1998-as Chateau Petrus is bekerült. A 20 tételből álló kóstoló vakon történt, sorszámozott mintákkal. Igen magas színvonalú kóstoló volt, a borok szélső értékek nélkül csodálatos […]

video-gasztroangyal

A Gasztroangyal Villányban járt…

Bock, Gere, Tiffán: Villány nagyjai, akik művészi szinten készítik boraikat. De mit szólnak, ha egymás tételeit kell kóstolniuk? Egy jó pohár után a bort, mint alapanyagot is próbára tesszük – még a desszertbe is jut belőle! Egy fantasztikus Vince-nap Villányban!

video-jazzfesztival

I. GERE Jazz Fesztivál Villányban

Nagy sikerrel, csodálatos időben lezajlott a hagyományteremtő szándékkal megrendezett I. GERE Jazz Fesztivál Villányban. Az ötletgazda és szervező Pauli Zoltán szerint a bor, a gasztronómia és a jazz igazán különleges ünnepe volt ez a kétnapos esemény. A varázslatos borvidéki környezetben, valóban a szőlőskertek ölelésében megrendezett fesztiválon 2 borvidék, 2 pincészet, 2 étterem és 2 koncertsorozat […]